Lees zelf hoe andere mensen hun ervaringen zijn!

De tandartspraktijk van Amersfoort waar je nog als mens behandeld wordt.

Zorgscore 32 reviews en 10 sterren!

TANDARTSEN 3
ASSISTENTEN 3
MONDHYGIENISTEN 2
BALIEMEDEWERKERS 1
PATIENTEN 1900+

TELEFOON

033-2007266

google
Michele Cioffi
14 juni 2024

Ik was erg bang voor de tandarts en heb toen gezocht naar een klantvriendelijke tandarts en uitgekomen bij Mondgezondheidscentrum Amersfoort. Super vriendelijk personeel, van de receptie tot aan de eigenaar! Ik heb me altijd erg gerustgesteld gevoeld en ze begrijpen je echt. 10/10 voor als je angst/schaamte hebt om naar een tandarts te komen. ik kan het iedereen aanraden!

google
AJ Dijkhuizen
12 maart 2024

Ben echt ontzettend tevreden en blij met deze praktijk!! De assistenten en alle tandartsen zijn ontzettend vriendelijk en vakkundig! Hier word altijd naar je geluisterd! Dankjullie wel hiervoor!

google
Martin Planthof
4 maart 2024

Vandaag kennis gemaakt met mijn nieuwe tandarts Elisabeth en mondhygiëniste Lima. Bijzonder vriendelijke ontvangst, positieve benadering. Zeer tevreden.

google
B Brouwer
22 januari 2024

Zeer aardig en goed personeel. Zelf bij mijn vorige tandarts en mondhygiënist een tijd niet geweest uit angst. Deze angst is hier zeker weggenomen.

google
Sahar Ha
16 januari 2024

Al enkele jaar ga ik hiernaartoe. Hele fijne ervaring. Elke keer weer! Van mondhygiënist tot tandarts! Altijd hele vriendelijke mensen die je altijd goed van dienst zijn! ❤️

google
Ank
12 januari 2024

Ik heb Iris al een aantal keer als mondhygiënist gehad en ik vind haar zeer kundig en vriendelijk. Ook het overige personeel is meer dan vriendelijk en professioneel. Dus zoek je een nieuwe praktijk voor tandarts/mondhygienist dan ben je hier aan het juiste adres.

google
Hilrieke Nauta
12 januari 2024
google
Schifra Wakana
10 januari 2024
google
René
10 januari 2024

Zeer goede ervaring met deze praktijk, een leuke en vooral gezellige praktijk, een leuk team en buiten professionaliteit ook tijd voor een luisterend oor. Een praktijk waar je je nog mens voelt in plaats van een nummer, waar vind je je dat nog.....? Nou hier dus! Als je maar lang genoeg gewoon blijft word je vanzelf bijzonder🥰🙏

google
Kamelia Stanoeva
9 januari 2024

Very professional dentist & hygienist, all the family comes here and we have only positive experiences. Kids friendly too. The location is in an industrial area, but it has free parking around

google
Karen Cigarruista
5 januari 2024

Echt de allerbeste en liefste mondhygiëniste!

google
Magdalena de Vries
3 januari 2024

Leuke en lieve vakkundige mondhygiëniste

google
Tristan de Vries
3 januari 2024

Een erg enthousiaste, aardige en lieve mondheelkundige mevrouw. Speciaal vanaf Landsmeer naar Amersfoort hier toegekomen. Wel 1 nadeel, ik ben vandaag niet behandeld met m’n standaard pinguïn of flamingo, dit vond ik wel vervelend. Voor de rest erg gezellig.

google
Selina
2 januari 2024
google
shelley jansen
2 januari 2024

Fantastische tandarts en mondhygieniste. Heb je angst dan kom je er hier zeker van af! Alles wordt goed uitgelegd en ze denken met je mee! Ik zelf ben mega bang maar loop elke keer weer trots de praktijk uit! Super lieve mensen!

google
nienke boskemper
22 december 2023

Super fijne praktijk! Er wordt goed geluisterd naar de patiënt en tijdens een behandeling duidelijk vertelt wat er gaat gebeuren. Fijne sfeer, fijne ruimtes, het voelt rustig en gemoedelijk aan.

google
TB
22 december 2023

An amazing place with excellent staff. My teeth are so much better since going to this dentist. Highly recommend them ♥️

google
Daan Schakelaar
3 december 2023

Fijne tandartspraktijk en mondhygiënist. Ze nemen goed de tijd voor je en vertellen waar ze mee bezig zijn tijdens een behandeling.

google
Sneaky Wabbit
30 mei 2023

Zeer aan te raden. Kreeg al een goed gevoel bij binnenkomst en ontmoet te worden met een glimlach. Tandarts en mondhygiëniste die ik heb ontmoet zijn beiden fantastisch. Als je bang bent.. ga hier heen.

google
G G
9 mei 2023
google
Marina Maas - Heijkoop
21 oktober 2022

Wat een superfijne praktijk! Schaamte, angst of iets heel anders: overal is volop tijd en aandacht voor, niets is gek en je krijgt zelf zoveel mogelijk de regie. Ik wil er niet meer weg en kan iedereen aanraden er kennis te maken.

google
Isa Dijk
5 juli 2022

Mijn angst voor de tandarts overwonnen door deze lieve mensen! Goede zorg, genoeg informatie en veel geduld!

google
S van Wee
11 oktober 2021

Super fijne tandarts en mondhiegienist! Kom van een vreselijke tandarts, maar heb door hun weer vertrouwen. Er is nooit haast en er is echt persoonlijk aandacht!

google
Mehmet Ali Uzel
4 oktober 2021
google
Quincy-Joy Oehlers
1 oktober 2021

Zo juist mijn tanden laten bleken bij Iris de mondhygiënist, super mooie resultaten en heel blij mee. Bedankt Iris voor mijn mooie lach !

google
Diana Jekel
11 september 2021

Wat een verademing met mijn vorige tandarts.Er wordt uitgebreid tijd besteed aan de behandeling .Super vriendelijke mensen . Zeker een aanrader

google
Lars Bohm
10 september 2021

Het is altijd erg gezellig en ze nemen goed de tijd voor je.

google
Jan Hein Ploeg
16 augustus 2021

Me gebit laten reinigen en me tanden laten bleken!! Super tevreden! Ze nemen ook echt de tijd voor je!! Aanrader om hier naar toe te gaan!! Ik zal vaker komen. Bedankt!!

google
Mirella Klanke
9 oktober 2020

Op een leuke wijze de kinderen leren over mondgezondheid, zelfs mijn oudste van 17 jaar vond het leuk om mee te doen :) Echt een aanrader!

google
Susan Spiekerman
28 september 2020

Prettige sfeer en er wordt alle tijd en aandacht gegeven!

google
Danielle Koch
29 augustus 2020
google
Rene Oukes
29 augustus 2020

Zeer goede en nette praktijk. Na veel zoeken en tegenvallers eindelijk de voortanden die ik wilde.