Gratis kunstgebit check-Up
Bij MGC-Amersfoort

"Na jaren van schaamte durf ik mijn tanden weer te laten zien! Super bedankt voor jullie geduld en de manier waarop jullie mij hebben geholpen."
Willem de knoest
Willem de Knoest
Amersfoort

Deze actie is tijdelijk!

Vele Amersfoorters gingen je al voor!

Bent u niet blij met uw kunstgebit? Voelt het los en lijkt het erop dat het uit uw mond valt? Of ervaart u zelfs pijn tijdens het eten? Misschien wilt u gewoon een mooiere en stralende glimlach met een goed kunstgebit?

Geen zorgen, deze problemen kunnen goed worden opgelost. Het is heel belangrijk dat u tevreden bent met uw kunstgebit, en daar gaan we samen voor zorgen.

Veel mensen in Amersfoort met een kunstgebit hebben al gebruik gemaakt van onze gratis check-up service en zijn nu tevreden. En dat kunt u ook!

dental-schedule

snel een afspraak

Een afspraak is zo gemaakt zodat u snel bij ons terecht kunt. Vul vrijblijvend het formulier op de website in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

computer-with-teeth-data

Gratis advies

Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met uw kunstgebit. Wij geven u gratis advies en helpen u met uw gebitsprothese weer als nieuw te maken.

dentist-1

KLANTVRIENDELIJK

Wij hebben alle gespecialiseerde vakmensen in huis en werken met de nieuwste technieken. U hoeft dus niet meer te happen omdat we met de nieuwste 3d technieken werken.

healthy-teeth-with-the-correct-mark

100% tevreden

De tevredenheid van onze patiënten staat bij ons op nummer één! Wij gaan er vanuit dat u 100% tevreden onze praktijk verlaat.

Regelmatige controle!

Door uw kunstgebit goed te verzorging en regelmatig te controleren kunt u zeker vijf tot zelfs acht jaar plezier hebben van uw gebitsprothese. Een regelmatige check-up is dus heel belangrijk. Wij geven u advies over de verzorging van uw kunstgebit, en kijken deze geheel gratis voor u na. Ervaar het comfort van een kunstgebit met optimale pasvorm dankzij de nieuwste digitale technologie.Wist u dat onze kunstgebitten niet meer van echt te onderscheiden zijn? U kunt uzelf snel weer met een mooie lach vertonen!

Ontdek de nieuwste technieken

We brengen uw mond in beeld zonder te happen.

Dankzij de nieuwste digitale technieken kunnen we met een speciale scanner uw mond binnen een paar minuten in beeld brengen tot in het kleinste detail. Het is dus niet meer nodig om in een overvolle lepel afdrukmateriaal te happen! Met de gedigitaliseerde gegevens kunnen (indien nodig) uw nieuwe kunstgebit ontwerpen. 

Wij houden van een gezond gebit!

Maak snel uw afspraak!

Wacht niet langer en maak nu u uw afspraak!

U bent er bijna.
90%

Meteen na het verzenden van dit formulier krijgt u automatisch een bericht van ons terug in uw mailbox. We nemen zo snel als mogelijk contact met u op.

Kunstgebit check-up